LA GARE APPARTEMENT 04

GRANDIOOS WONEN IN EEN KUNSTENAARSDORP

Type : Luxe appartement begane grond
Woonoppervlak : 198 m2
Buitenruimte : 16 m2
Oriëntatie : Zuid / Oost (ochtend en middagzon)
Uitzicht : Op Stationsweg en het hertenkamp
Koopsom : € 2.380.000 v.o.n.
Parkeerplaats : 2 in parkeerkelder
Berging : 13 m2
Stelposten : € 107.000 incl. BTW (inbegrepen in koopsom) 
Kenmerken Royale woonkamer, ruime eetkeuken, planfondhoogte (300 cm),   
2 slaapkamers 1 met walk-in dress room, 2 luxueuze badkamers, 3 toiletten    
Ruime inpandige bergkast, eigen berging in kelder en
2 prive-parkeerplaatsen zijn laadpaal-voorbereid.

Appartement 4 betreft een heerlijk hoekappartement gelegen op de verhoogde begane grond van het pand, uitkijkend over zowel de Stationsweg, de Burgermeester van Nispen van Zevenaerweg en het dorp. Het dorpshart van Laren, met alle voorzieningen en winkels, ligt  naast de deur.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift en ruim trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnenkomt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder domotica-gestuurde luchtbehandeling met individuele koeling en verwarming (vloerverwarming), realisatie op basis van duurzaamheid en heeft bovenal een fijne, praktische en lichte indeling.

De zeer ruime woning beschikt over een master slaapkamer met luxueuze badkamer en een dressing room (inloopkast) en een tweede slaapkamer met eigen badkamer, drie toiletten en een prachtige keuken (stelpost). Het appartement beschikt daarnaast over een ruim balkon (met voldoende zonlicht maar ook privacy), met directe toegang vanuit de woonkamer en keuken. Het terras heeft een situering op Zuid/Oost, waar vandaan er een prachtig uitzicht is op de tuin en de Burgermeester van Nispen van Zevenaerweg / hertenkamp.

Kortom: Een prachtige groene woonomgeving midden in het centrum van het zo gezellige Laren. In de luwte met veel privacy, maar op loopafstand van alle voorzieningen.

Mochten uw woonwensen anders zijn dan de voorgestelde indeling, dan bieden wij u de mogelijkheid om samen met onze interieurarchitect het appartement in te delen op basis van uw specifieke wensen.

app8-4 vanaf STW Woonkamer BG Keuken bnr 8 Woonkamer BG-2 Woonkamer BG-3 Slaapkamer - Badk. BG Buitenruimte BG-3 Buitenruimte BG-2 La Gare STW front La Gare STW hoek BvN La Gare STW zijde fonrt P1476 LAKENVELDER Stationsweg Laren_CAM_A_HR_20202509-large La Gare HTK3 La Gare BvN 2

Brochure  Indeling

Terug naar het overzicht