LA GARE APPARTEMENT 04

GRANDIOOS WONEN IN EEN KUNSTENAARSDORP

Type : Luxe appartement op verhoogde begane grond
Woonoppervlak : 198 m2
Buitenruimte : 16 m2
Oriëntatie : Zuid / Oost (ochtend en middagzon)
Uitzicht : Op Stationsweg en het hertenkamp
Koopsom : Prijs op aanvraag via makelaar Burbach Roycroft
Parkeerplaats : 2 in parkeerkelder
Berging : 13 m2
Afwerking
 
Afgewerkt verlaagd plafond, schilderwerk wanden en houtwerk, eikenhouten vloer. Fraaie glazen deuren tussen keuken / hal.  Opgeleverd met doorkijk-openhaard , afgewerkte badkamers en toiletten. Extra investeringen VVE inzake afwerking algemene ruimte, tuin en extra zonnepanelen zijn inbegrepen. De in te bouwen luxueuze keuken is geheel ter keuze van koper. (niet inbegrepen)
Kenmerken Royale woonkamer, ruime eetkeuken, plafondhoogte (300 cm),   
2 slaapkamers 1 met walk-in dress room, 2 luxueuze badkamers, 3 toiletten    
Ruime inpandige bergkast, eigen berging in onderliggende parkeergarage waarin tevens
2 prive-parkeerplaatsen  welke laadpaal zijn voorbereid.

Appartement 4 betreft een heerlijk hoekappartement gelegen op de verhoogde begane grond van het pand, uitkijkend over zowel de Stationsweg, de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat en het dorp. Het dorpshart van Laren, met alle voorzieningen en winkels, ligt  naast de deur.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift en ruim trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnenkomt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder domotica-gestuurde luchtbehandeling met individuele koeling en verwarming (vloerverwarming), realisatie op basis van duurzaamheid en heeft bovenal een fijne, praktische en lichte indeling.

De zeer ruime woning beschikt over een master slaapkamer met luxueuze badkamer en een dressing room (inloopkast) en een tweede slaapkamer met eigen badkamer, drie toiletten en ruimte voor een in te bouwen luxueuze keuken, de keuken is geheel naar uw eigen wensen in te richten. Badkamers, toiletten worden kant-en-klaar opgeleverd. Het appartement beschikt daarnaast over een ruim balkon (met voldoende zonlicht maar ook privacy), met directe toegang vanuit de woonkamer en keuken. Het terras heeft een situering op Zuid/Oost, waar vandaan er een prachtig uitzicht is op de tuin en de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat en het dorp Laren.

Kortom: Een prachtige groene woonomgeving midden in het centrum van het zo gezellige Laren. In de luwte met veel privacy, maar op loopafstand van alle voorzieningen. 

Per direct beschikbaar; oplevering compleet afgebouwd juni 2024.

01 La Gare Laren DZ doc 02 La Gare Laren DZ doc 03 La Gare Laren DZ doc 04 La Gare Laren DZ doc 05 La Gare Laren DZ doc 06 La Gare Laren DZ doc 236_2160 app8-4 vanaf STW Woonkamer BG 10 Burbach La Gare Laren DZ Keuken bnr 8 Slaapkamer - Badk. BG Buitenruimte BG-3 Buitenruimte BG-2

Brochure  Indeling

Terug naar het overzicht