LA GARE APPARTEMENT 07

GRANDIOOS WONEN IN EEN KUNSTENAARSDORP

Type : Luxe appartement 1e verdieping
Woonoppervlak : 186 m2
Buitenruimte : 16 m2
Oriëntatie : West (avondzon)
Uitzicht : Op Stationsweg en het hertenkamp
Koopsom : € 2.235.000 v.o.n.
Parkeerplaats : 2 in kelder
Berging : 12 m2
Stelposten : € 115.000 incl. BTW (inbegrepen in koopsom) 
Kenmerken Royale woonkamer, ruime eetkeuken, plafondhoogte (300 cm ), 
2 slaapkamers met walk-in dressruimte, 2 luxueuze badkamers, 3 toiletten,    
ruime inpandige bergkast, eigen berging in kelder en  
2 prive-parkeerplaatsen zijn laadpaal-voorbereid    

Appartement 7 betreft een heerlijk hoekappartement gelegen op de eerste etage van het pand, uitkijkend over de Stationsweg en het hertenkamp.  Het dorpshart van Laren, met alle voorzieningen en winkels, ligt werkelijk naast de deur.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift en ruim trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnenkomt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder domotica-gestuurde luchtbehandeling met individuele koeling en verwarming (vloerverwarming), realisatie op basis van duurzaamheid en heeft bovenal een fijne, praktische en lichte indeling.

De zeer ruime woning beschikt over een master slaapkamer met luxueuze badkamer en mogelijkheid voor een dressing room (inloopkast) en een tweede slaapkamer met eigen badkamer, drie toiletten en een prachtige keuken (stelpost). Het appartement beschikt daarnaast over een ruim overdekt terras (met voldoende zonlicht maar ook privacy), met directe toegang vanuit de woonkamer en keuken. Het terras heeft een situering op West, waar vandaan er een prachtig uitzicht is op de groene omgeving van het hertenkamp en het dorp.

Kortom: Een prachtige groene woonomgeving midden in het centrum van het zo gezellige Laren. In de luwte met veel privacy, maar op loopafstand van alle voorzieningen.

Mochten uw woonwensen anders zijn dan de voorgestelde indeling, dan bieden wij u de mogelijkheid om samen met onze interieurarchitect het appartement in te delen op basis van uw specifieke wensen.

Woonkamer 1e - 4 Woonkamer 1e - 6 Keuken 1e Slaapkamer - Badk. BG Woonkamer 1e - 2 Woonkamer 1e La Gare STW front 3 Lag Gare STW 3 7 11 P1476_LAKENVELDER_Stationsweg Laren_Cam H_HR_20202509-large

Brochure  Indeling

Terug naar het overzicht