LA GARE APPARTEMENT 09

GRANDIOOS WONEN IN EEN KUNSTENAARSDORP

Type : Luxe appartement 2e verdieping
Woonoppervlak : 87 m2 (incl. technische ruimte)
Buitenruimte : 11 m2 (loggia) 
Oriëntatie : Zuid / Oost (ochtend en middagzon)
Koopsom : € 1.025.000 v.o.n.
Parkeerplaats : 1 in parkeerkelder
Berging : 12 m2
Stelposten : € 51.500 incl. BTW (inbegrepen in koopsom) 
Kenmerken Royale woonkamer, ruime eetkeuken, plafondhoogte (285 cm),  
master slaapkamer, badkamer, toilet,  
unieke lichtstraat in het dak voor ruime lichtinval,    
inpandige bergkast, separate technische ruimte
ruime eigen berging in kelder en 1 prive-parkeerplaats (laadpaal-voorbereid).   

Appartement 9 betreft een uniek hoekappartement fraai gelegen op de 2e verdieping van het pand, uitkijkend over zowel de Burgermeester van Nispen van Zevenaerweg en het dorp. Het dorpshart van Laren, met alle voorzieningen en winkels, ligt naast de deur.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift en ruim trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnenkomt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder domotica-gestuurde luchtbehandeling met individuele koeling en verwarming (vloerverwarming), realisatie op basis van duurzaamheid en heeft bovenal een fijne, praktische en lichte indeling.

De woning beschikt over een master slaapkamer met een dressing ruimte , een luxueuze badkamer, ruim toilet en een prachtige keuken (stelpost). Het appartement beschikt daarnaast over een fraaie loggia (met voldoende zonlicht maar ook privacy), met directe toegang vanuit de woonkamer en keuken. Het terras heeft een situering op Zuid/Oost, waar vandaan er een prachtig uitzicht is op de tuin en de Burg.van Nispen van Zevenaerweg / hertenkamp.

Kortom: Een prachtige groene woonomgeving midden in het centrum van het zo gezellige Laren. In de luwte met veel privacy, maar op loopafstand van alle voorzieningen.

Mochten uw woonwensen anders zijn dan de voorgestelde indeling, dan bieden wij u de mogelijkheid om samen met onze interieurarchitect het appartement in te delen op basis van uw specifieke wensen.

P1476 LAKENVELDER Stationsweg Laren_App9_Leefruimte _HR_20211222 P1476 LAKENVELDER Stationsweg Laren_App9_Slaapkamer _HR_20211223-large slaapkamer 2e-3 Loggia Loggia 2 La Gare BvN 2 La Gare HTK La Gare HTK3

Brochure  Indeling

Terug naar het overzicht