LA GARE APPARTEMENT 11

GRANDIOOS WONEN IN EEN KUNSTENAARSDORP

Type : Luxe appartement 2e verdieping
Woonoppervlak : 172 m2
Buitenruimte : 21 m2
Oriëntatie : West (avondzon)
Uitzicht : Op Stationsweg en het hertenkamp
Parkeerplaats : 2 in parkeerkelder
Berging : 15 m2
Kenmerken Royale woonkamer, ruime eetkeuken, plafondhoogte 285cm, 
2 slaapkamers met walk-in dressruimte, 2 luxueuze badkamers, 3 toiletten,    
ruime inpandige bergkast, eigen berging in kelder en 
2 prive-parkeerplaatsen zijn laadpaal-voorbereid.

Appartement 11 betreft een heerlijk hoekappartement gelegen op de tweede etage van het pand, uitkijkend over de Stationsweg en het hertenkamp.  Het dorpshart van Laren, met alle voorzieningen en winkels, ligt werkelijk naast de deur.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift en ruim trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnenkomt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder domotica-gestuurde luchtbehandeling met individuele koeling en verwarming (vloerverwarming), realisatie op basis van duurzaamheid en heeft bovenal een fijne, praktische en lichte indeling.

De zeer ruime woning beschikt over een master slaapkamer met luxueuze badkamer en een dressing room (inloopkast) en een tweede slaapkamer met eigen badkamer, drie toiletten en een prachtige keuken (stelpost). Het appartement beschikt daarnaast over een ruim overdekt terras (met voldoende zonlicht maar ook privacy), met directe toegang vanuit de woonkamer en keuken. Het terras heeft een situering op West, waar vandaan er een prachtig uitzicht is op de groene omgeving van het hertenkamp en het dorp.

Kortom: Een prachtige groene woonomgeving midden in het centrum van het zo gezellige Laren. In de luwte met veel privacy, maar op loopafstand van alle voorzieningen.

Mochten uw woonwensen anders zijn dan de voorgestelde indeling, dan bieden wij u de mogelijkheid om samen met onze interieurarchitect het appartement in te delen op basis van uw specifieke wensen.

P1476 LAKENVELDER Stationsweg Laren_App 11_CAM 4_HR2_20200923-large woonkamer 2e 3slaapkamer 2e-2 badkamer 2e hal 2e Loggia 2 Loggia 3 Loggia P1476 LAKENVELDER Stationsweg Laren_App 11_CAM 5-bedroom_HR1_20200907-large slaapkamer 2e slaapkamer 2e-2 slaapkamer 2e-3 woonkamer 2e-2 woonkamer 2e-4 woonkamer 2e-3 La Gare STW front 3 Lag Gare STW 3 7 11 P1476_LAKENVELDER_Stationsweg Laren_Cam H_HR_20202509-large

Brochure  Indeling Ontdek appartement 11

Terug naar het overzicht