LA GARE APPARTEMENT 12

GRANDIOOS WONEN IN EEN KUNSTENAARSDORP

Type : Luxe appartement 2e verdieping
Woonoppervlak : 118 m2 (incl.technische ruimte)
Buitenruimte : 17 m2 (prachtige loggia)
Oriëntatie : Zuid / Oost
Uitzicht : Op Stationsweg en dorp Laren
Koopsom : € 1.450.000 v.o.n.
Parkeerplaats : 2 in parkeerkelder
Berging : 13 m2
Stelposten : € 100.000 incl. BTW (inbegrepen in koopsom) 
Kenmerken

Royale woonkamer, ruime eetkeuken, plafondhoogte 285cm,    
2 slaapkamers, 2 badkamers, toilet   
unieke lichtstraat in het dak, inpandige bergkast, separate technische ruimte
eigen berging in kelder en 2 prive-parkeerplaatsen (laadpaal-voorbereid).

Appartement 12 betreft een heerlijk hoekappartement gelegen op de 2de verdieping van het pand, uitkijkend over de Stationsweg en het dorp Laren. Het dorpshart van Laren, met alle voorzieningen en winkels, ligt werkelijk naast de deur.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift en ruim trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnenkomt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder domotica-gestuurde luchtbehandeling met individuele koeling en verwarming (vloerverwarming), realisatie op basis van duurzaamheid en heeft bovenal een fijne, praktische en lichte indeling. Het appartement beschikt daarnaast over een ruime loggia (met voldoende zonlicht maar ook privacy), met directe toegang vanuit de woonkamer en keuken. Het terras heeft een situering op Zuid/Oost, waar vandaan er een prachtig uitzicht is op het dorp.

Kortom: Een prachtige groene woonomgeving midden in het centrum van het zo gezellige Laren. In de luwte met veel privacy, maar op loopafstand van alle voorzieningen.

Mochten uw woonwensen anders zijn dan de voorgestelde indeling, dan bieden wij u de mogelijkheid om samen met onze interieurarchitect het appartement in te delen op basis van uw specifieke wensen.

P1476 LAKENVELDER Stationsweg Laren_App 12_CAM 7_HR_20201001-large P1476 LAKENVELDER Stationsweg Laren_App 12_keuken_CAM 8_HR_20201001-large 3slaapkamer 2e-2 slaapkamer 2e slaapkamer 2e-3 Loggia 3 Loggia Loggia 2 La Gare STW zijde fonrt La Gare STW front La Gare BvN 2 La Gare BvN La Gare STW front 2

Brochure  Indeling

< Terug naar het overzicht