LA GARE APPARTEMENT 08

GRANDIOOS WONEN IN EEN KUNSTENAARSDORP

Type : Luxe appartement 1e verdieping
Woonoppervlak : 180 m2
Buitenruimte : 31 m2 ( 2 terrassen)
Oriëntatie : Zuid / Oost (ochtend en middagzon)
Parkeerplaats : 2 in kelder
Berging : 14 m2
Kenmerken Royale woonkamer, ruime eetkeuken, planfondhoogte (300 cm), 
2 slaapkamers 1 met walk-in dress room, 2 luxueuze badkamers, 3 toiletten,   
ruime inpandige bergkast, eigen berging in kelder en  
2 prive-parkeerplaatsen zijn laadpaal-voorbereid    

Appartement 8 betreft een heerlijk hoekappartement gelegen op de 1e etage van het pand, uitkijkend over zowel de Stationsweg, de Burgermeester van Nispen van Zevenaerweg en het dorp. Het dorpshart van Laren, met alle voorzieningen en winkels, ligt  naast de deur.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift en ruim trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnenkomt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder domotica-gestuurde luchtbehandeling met individuele koeling en verwarming (vloerverwarming), realisatie op basis van duurzaamheid en heeft bovenal een fijne, praktische en lichte indeling.

De zeer ruime woning beschikt over een master slaapkamer met luxueuze badkamer en een dressing room (inloopkast) en een tweede slaapkamer met eigen badkamer, drie toiletten en een prachtige keuken (stelpost). Het appartement beschikt daarnaast over een ruime loggia alsmede een fraai balkon, met directe toegang vanuit de woonkamer en keuken dan wel vanuit de master slaapkamer. De beide buitenruimten hebben een situering op West dan wel Zuid/Oost, waar vandaan er een prachtig uitzicht is op de Stationsweg en op de tuin en de Burg.van Nispenweg / hertenkamp.

Kortom: Een prachtige groene woonomgeving midden in het centrum van het zo gezellige Laren. In de luwte met veel privacy, maar op loopafstand van alle voorzieningen.

Mochten uw woonwensen anders zijn dan de voorgestelde indeling, dan bieden wij u de mogelijkheid om samen met onze interieurarchitect het appartement in te delen op basis van uw specifieke wensen.

P1476 LAKENVELDER Stationsweg Laren_App 8_CAM 2_HR3_20201001-large Keuken 1e P1476 LAKENVELDER Stationsweg Laren_App 8_CAM 3-bedroom_HR1_20200907-large Woonkamer 1e - 2 Woonkamer 1e - 3 Woonkamer 1e - 4 Woonkamer 1e - 5 Woonkamer 1e - 6 Woonkamer 1e Buitenruimte 1e Buitenruimte 1e -2 La Gare BvN 2 La Gare BvN La Gare HTK3 La Gare STW hk BvN La Gare STW hoek BvN

Brochure  Indeling Ontdek appartement 8

Terug naar het overzicht